Materialen en duurzaamheid

Een prettige, mooi ingerichte en hygiënische woon/werkomgeving draagt bij aan ons welzijn. Wij vinden het belangrijk dat alle door ons gerealiseerde projecten ook na verloop van tijd nog dezelfde uitstraling hebben als ten tijde van de oplevering. Een niet altijd even gemakkelijk te realiseren streven, zeker niet binnen de zorg. Zowel meubels als bijvoorbeeld vloeren hebben danig te leiden door intensief gebruik.

Met een combinatie van dieptereiniging en actieve protectie kunnen wij onder meer de optische hygiëne optimaliseren en de levensduur van zowel nieuwe als gebruikte materialen verlengen.


Een uitdaging die we graag met u aangaan. Wat kunnen we voor ú betekenen?
Contacteer ons gerust, we vertellen u er graag meer over.


Zorgmeubilair

Zorginstellingen stellen doorgaans, en terecht, hoge eisen aan comfort, gebruiksgemak en ergonomie van meubilair. Al snel doemt dan misschien het beeld op dat zorgmeubilair saai, klinisch, somber en log is. Niets is tegenwoordig minder waar.

Wij bieden onze opdrachtgevers een ruim assortiment eigentijds zorgmeubilair dat hedendaags oogt maar alle comfort biedt dat u mag verwachten, zoals bijvoorbeeld aan te passen zit- en rug hoogtes, elektrisch verstelbare relaxstoelen al dan niet voorzien van accu, rolstoeltoegankelijke tafels etc.

Veiligheid en hygiënische normen verliezen wij daarbij zeker niet uit het oog: wij gebruiken uitsluitend producten die brandvertragend, kleurecht en makkelijk schoon te maken zijn. Wij hebben slechts één doel voor ogen: ontzorgen op alle vlak en hét thuisgevoel creëren.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

licht

 • Zorgzaam & Gastvrij

  Thuis is een existentiële behoefte. Maar wat is dat dan? En wat hebben mensen nodig om zich ergens thuis te kunnen voelen? Iedere dag hebben we die behoefte, dat gevoel allemaal wel even nodig; zijn we op zoek naar vertrouwdheid, comfort, veiligheid en geborgenheid.
 • Dementievriendelijk ontwerpen

  Ieder mens heeft een uniek DNA. Dat geldt even zo zeer voor ieder gebouw. Beiden komen samen door er te wonen, werken, recreëren. Met de toenemende vergrijzing groeit, helaas, ook de aanwas van mensen met dementie. Juist voor deze mensen zijn herkenbaarheid en vertrouwdheid sleutelwoorden:
 • De kracht van licht

  Licht is belangrijk, voor gezonde mensen maar ook voor mensen met bijvoorbeeld dementie. Voldoende daglicht heeft een positief effect op onze gezondheid en ons welbevinden. Helaas blijkt dat een meerderheid van de mensen maar liefst 89% van de tijd binnen door brengt. Werk aan de winkel dus. Wat doet daglicht?
 • Materialen en duurzaamheid

  Een prettige, mooi ingerichte en hygiënische woon/werkomgeving draagt bij aan ons welzijn. Wij vinden het belangrijk dat alle door ons gerealiseerde projecten ook na verloop van tijd nog dezelfde uitstraling hebben als ten tijde van de oplevering. Een niet altijd even gemakkelijk te realiseren streven, zeker niet binnen de zorg.