Zorgzaam & gastvrij

LifeStyle Creations: ontzorgen en je thuis voelen!

Bewoners van zorginstellingen willen zich graag, net zo als iedereen, thuis voelen.


Thuis is een existentiële behoefte. Maar wat is dat dan?
En wat hebben mensen nodig om zich ergens thuis te kunnen voelen? Iedere dag hebben we die behoefte, dat gevoel allemaal wel even nodig; zijn we op zoek naar vertrouwdheid, comfort, veiligheid en geborgenheid. Iets wat we ons pas realiseren als dat gevoel er niet (meer) is.

Onze missie is dat ieder interieur moet bijdragen aan een beleving, waarbij in het geval van een zorginstelling niet alleen oog voor de bewoners een vereiste is, maar tevens gebruiksgemak en ergonomie voor het zorgpersoneel.


Creatieve concepten

In alles wat wij doen is onze visie leidend: wij willen bewoners, hun familie, buurtbewoners, het zorgpersoneel aangenaam verrassen. Hoe? Met onze oplossingsgerichte creatieve concepten, duurzame en innovatieve producten creëren wij de juiste beleving waardoor mensen zich thuis voelen in de door LifeStyle Creations ingerichte ruimtes zonder aan functionaliteit en sfeer te tornen.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

licht

 • Zorgzaam & Gastvrij

  Thuis is een existentiële behoefte. Maar wat is dat dan? En wat hebben mensen nodig om zich ergens thuis te kunnen voelen? Iedere dag hebben we die behoefte, dat gevoel allemaal wel even nodig; zijn we op zoek naar vertrouwdheid, comfort, veiligheid en geborgenheid.
 • Dementievriendelijk ontwerpen

  Ieder mens heeft een uniek DNA. Dat geldt even zo zeer voor ieder gebouw. Beiden komen samen door er te wonen, werken, recreëren. Met de toenemende vergrijzing groeit, helaas, ook de aanwas van mensen met dementie. Juist voor deze mensen zijn herkenbaarheid en vertrouwdheid sleutelwoorden:
 • De kracht van licht

  Licht is belangrijk, voor gezonde mensen maar ook voor mensen met bijvoorbeeld dementie. Voldoende daglicht heeft een positief effect op onze gezondheid en ons welbevinden. Helaas blijkt dat een meerderheid van de mensen maar liefst 89% van de tijd binnen door brengt. Werk aan de winkel dus. Wat doet daglicht?
 • Materialen en duurzaamheid

  Een prettige, mooi ingerichte en hygiënische woon/werkomgeving draagt bij aan ons welzijn. Wij vinden het belangrijk dat alle door ons gerealiseerde projecten ook na verloop van tijd nog dezelfde uitstraling hebben als ten tijde van de oplevering. Een niet altijd even gemakkelijk te realiseren streven, zeker niet binnen de zorg.