Hof van Assisi - Locatie: Wolder

 

Duurzaamheid en een hechte gemeenschap zijn belangrijke uitgangspunten in dit woonconcept om waarde toe te voegen aan de leef- en woonkwaliteit.
Dit wordt mogelijk gemaakt door het toepassen van vier belangrijke pijlers: buren+, duurzaamheid+, mobiliteit+ en zorg+.

images/Hof-van-Assisi-01.jpg images/Hof-van-Assisi-02.jpg images/Hof-van-Assisi-06.jpgHof van Assisi bestaat uit vier verschillende woningtypen die variëren van 61 tot 82 m². Alle woningen hebben een heerlijke buitenruimte, één of twee slaapkamers en een ruime badkamer. Ook is er een inpandige berging aanwezig.

images/Hof-van-Assisi-05.jpg images/Hof-van-Assisi-04.jpg

 

Kernwoorden: renovatie, uitnodigend, warm, innovatief, toekomstproof.

 

Cicero Zorggroep - Schuttershof in Brunssum

Cicero Zorggroep - Schuttershof in Brunssum

Een oude dame die een schoonheidsbehandeling heeft ondergaan en er nog steeds fris en kwiek uitziet. Zo mag je locatie Schuttershof omschrijven. In de loop der jaren zijn diverse (verblijf)ruimtes van deze ruim 45 jaar oude en grootste locatie van…

Cicero Zorggroep - Aan de Bleek in Schinveld

Cicero Zorggroep - Aan de Bleek in Schinveld

LifeStyle Creations ontwierp en realiseerde de revitalisatie van zorgcentrum Aan de Bleek om ook in de toekomst de zorg, die steeds intensiever gaat worden op maat te kunnen (blijven) leveren. Uitgangspunt was om dé multifunctionele kernvoorziening voor zorg en welzijn…

Hof van Assisi - Wolder

Hof van Assisi - Wolder

Duurzaamheid en een hechte gemeenschap zijn belangrijke uitgangspunten in dit woonconcept om waarde toe te voegen aan de leef- en woonkwaliteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door het toepassen van vier belangrijke pijlers: buren+, duurzaamheid+, mobiliteit+ en zorg+.